1. 11. 2011

Informace kolem rekonstrukce otopného systému

Zasadil

Vážení vlastníci. V současné době se realizuje již schválený projekt rekonstrukce otopného systému. Jedná se o tzv. vymístění uzávěrů ze sklepních kójí pro byt.jednotky do chodbiček, pro nebyt. prostory a pozdější osazení radiátorů ventily a regulátory. Osazení radiátorů měřícími jednotkami již proběhlo.

Informace, které mi poskytli pracovníci firmy Ulimex:

  1. Vymístění uzávěrů

Uzbecká...............ještě probíhá

Vršovická ............dneškem (1.11.)počínaje (cca 2 – 3 dni)

Moskevská ..........zač.příštího týdne (7.11)) (cca5– 6 dní)

Během těchto prací dojde k úplnému vypuštění vody a přestane se v daném domě topit.

  1. Spodní nebytové prostory budou řešeny zvlášt a neměly by se dotýkat byt.jednotek, alespoň ne v řádu dnů.
  2. Termín osazení vlastních radiátorů ventily a regulátory v byt.jednotkách ještě není stanoven a jeho organizace proběhne v režii realizační firmy. Půjde o jednodenní vypuštění konkrétní stoupačky podle vypsaného harmonogramu prací.

Celá realizace projektu je doprovázena negativními jevy jako je nefunkčnost topení v konkrétních dnech, zavzdušnění systému neustálým znovunapouštěním, následná částečná funkčnost (např. jen několik žeber) apod. Chtěl bych proto v této souvislosti poprosit dotčené vlastníky o trpělivost a požádat všechny, aby nechali v této době všechny své regulátory topení otevřené a nepřispívali tak ještě více k zavzdušnění systému. Otevřené regulátory nemají v současné době bezprostřední vliv na Vaši peněženku, neboť systém vlastní regulace spojený s náklady bude spuštěn až od 1.1.2012.

Prosím chápejte obdržené informace o časových údajích bez záruky.

Děkuji za pochopení

S pozdravem

L.Hokr, člen výboru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *