5. 5. 2013

VÍTÁN BUĎ, KDO S DOBRÝM ÚMYSLEM PŘICHÁZÍŠ

Zasadil

Několik informací pro začátek.

Ohlaste správcovské firmě First nabytí bytu nebo nový nájemní vztah.
Její provozovna sídlí v našem areálu – v přízemí domu Moskevská 1464. Zde se také přihlásíte ke službám a ohlásíte počet lidí, kteří budou byt obývat.

Ohlaste se výboru našeho SVJ a předejte kontakt na sebe.
Je to možné i elektronickou poštou na vrumo@vrumo.cz. Dostanete čipy od vstupních portálů do domu na počet bydlících + 1. Ty ale musíte už odebrat fyzicky, nejlépe každou středu před šestou večer v kanceláři výboru u pana Kubáska.

Převezměte od prodávajícího nebo pronajímajícího byt včetně sklepa. Nestane se Vám pak, že svůj sklep najdete poškozený, nebo plný odpadků, nebo jej vůbec nenajdete, nebo obsadíte sklep, který Vám nepatří. Stejné to je i s poštovní schránkou. To se týká hlavně obou věžáků – v každém je 120 bytů a sklepy jsou v technickém podlaží.

Používáme dvojí označení bytových jednotek. Původní (tzv.“staré označení“) je označení pořadovým číslem jednotky v domě, které začíná v každém domě jedničkou. Toto číslo je vyznačeno na dveřích bytu, sklepa, na Vaší poštovní schránce, případně i na zavíracích kohoutech stoupaček v technickém podlaží. Tzv „nové označení“ se používá od začátku existence našeho SVJ ve správních agendách. Je uvedeno v Prohlášení vlastníka, ve smlouvách o nabytí jednotky, v katastru nemovitostí a pod ním Váš byt také vede správcovská firma. Začíná od 1 na Vršovické 1461 a pokračuje přes Vr 1462, Uzb 1463 na Mo 1464 a končí zde číslem 290. Vršovická má tedy čísla 1 – 50, Uzbecká 51 – 170 a Moskevská 171 – 290.

Označte svoji poštovní schránku správným jménem,
aby Vám mohla být doručována pošta a sdělení od správcovské firmy nebo výboru SVJ. Nepředáte-li výboru své kontaktní údaje, nebudeme Vás umět kontaktovat, pokud ve Vaší nepřítomnosti dojde k zahoření, vytopení, nebo jiné nepříjemnosti, týkající se Vašeho bytu a Vašeho zájmu na eliminaci škod.

Prohlédněte si a pravidelně sledujte naše stránky vrumo.cz ,
kde najdete všechny zprávy a dokumenty, týkající se našeho SVJ. S výborem SVJ je možno korespondovat na adrese vrumo@vrumo.cz.

V areálu našeho SVJ můžete získat také kryté garážové stání .
Máte-li zájem, kontaktujte Garáže Moskevská, družstvo (garaze.moskevska@seznam.cz)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *