25. 7. 2015

Na Uzbeckou v pondělí nastoupí PKS

Zasadil

První etapa výměny oken na hlavním schodišti je na Uzbecké skončena. Byly vybourány staré okenní sestavy a podokení, tzv. „boletické panely“, které obsahovaly asbestové izolace. Práci odvedla pod dozorem hygienické stanice v prvotřídní kvalitě jako poddodavatel firma SKANSKA, která také zajistila ekologickou likvidaci veškerého stavebního odpadu. V pondělí 27.7. nastoupí na lešení hlavní dodavatel – firma PKS okna – která namontuje nové rámy oken a následně je osadí novými okenními sestavami.
V úterý 28.7. bude PKS nové okenní rámy navážet a jeřábem je bude vyzdvihovat na lešení. Pro tento účel bude na jeden den proveden zábor parkoviště v ulici Uzbecká, podél domu č.p.1463, a to od výjezdu z průjezdu až k topolu (povoleno MČ P10). Zábor je již nyní vyznačen dopravními značkami.
** Žádáme všechny tam parkující řidiče, aby v pondělí 27.7. tuto část parkoviště uvolnili. Zábor skončí v úterý 28.7. odpoledne.**
Následně budou navezena ještě okna na paletách a deponována na terase poblíž vchodu do domu, odkud budou postupně odebírána, odnášena do dovnitř a nákladním výtahem vyvezena do jednotlivých poschodí.
Po dokončení venkovních prací na Uzbecké bude lešení ve druhé dekádě srpna přemístěno na Moskevskou a celý cyklus prací se zde bude opakovat.
Očekáváme, že do konce září bude vše hotovo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *