24. 7. 2018

Pozor na podvodníky a zloděje

Zasadil

Včera byl na Uzbecké zaznamenán podivný člověk, který se v našich domech může objevit znovu a způsobit někomu z nás problém. Níže cituji zprávu od vlastníka, který jím byl kontaktován.

"Dnes v pondělí 23.7. těsně před polednem na náš byt někdo zazvonil, zjistil jsem, že to je z chodby od výtahů. Otevřel jsem a byl tam muž kolem 30 let dobře mluvící česky a cpal mi před oči kartičku, kterou měl pověšenou na krku s tím, že kontroluje stav odběrového místa elektřiny. Evidentně však ani nevěděl, kde máme elektroměry. Když jsem mu řekl, že mě to nezajímá, hned odešel k přednímu schodišti u výtahů.

Až večer, když jsem to říkal manželce mi došlo, že to také mohl být nějaký tipař, protože zmizel a nic mi nenabízel, myslím tím, že se neptal jakého mám dodavatele ani nic nenabízel, prostě zmizel. Popsat bych ho ale neuměl, byla to chvíle."

Pokud by někdo byl kontaktován podobně, připojte své sdělení do diskuze k tomuto příspěvku, nebo mi zavolejte na 777 074 626. Uvítáme podrobnosti i popis takového člověka a předáme to k dalšímu postupu policiii ČR. Žádná taková kontrola od PRE ohlášena není

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *