21. 4. 2021

Písemné hlasování PER ROLLAM mimo zasedání shromáždění

Nekolová

Vážení sousedé, vlastníci jednotek,

Covid ohrožuje naše zdraví i chod našeho společenství.

V uplynulém roce nebyly epidemiologické podmínky ke svolání shromáždění. V tomto roce už musíme shromáždění uskutečnit. Učiníme to tedy písemně, podle covidového zákona.

Hlasování se bude konat od 2.5. – 23.5.2021

  1. Písemné hlasování (per rollam) započne tím, že 2.5. obdržíte do svých e-mailových schránek HLASOVACÍ LÍSTEK, Rozhodnutí o konání mimo zasedání a podklady k jednotlivým navrhovaným usnesením. E-mailové schránky má evidováno 92 % našich vlastníků, se zbylými 8 % jsme již dohodnuti, že dostanou podklady do poštovních schránek.
  2. Hlasovací lístek je potřeba u jednotlivých bodů označit křížkem, zda s usnesením souhlasíte či nesouhlasíte, nebo se zdržíte hlasování. V dolní části hlasovací lístek podepište a napište datum. (Podpis nemusí být ověřený). Hlasovací lístek vložíme vytištěný i do Vašich schránek pro případ, že nemáte doma k dispozici tiskárnu.
  3. Vyplněný hlasovací lístek vhoďte do speciálně označené poštovní schránky, na které bude umístěn velký nápis „HLASOVACÍ LÍSTKY“.

• V domě 1461 do označené schránky SVJ v přízemí;
• V domě 1462 do označené schránky nalevo při vstupu do domu v přízemí;
• V domě 1463 do označené schránky v 1. patře vstup z terasy;
• V domě 1464 do označené schránky správní firmy FIRST – výstup do parku.

Děkujeme Vám předem za spolupráci, neboť každý hlas se počítá a pomůžete k tomu, aby pandemie nezastavila opravy a správu našich domů.

Do schránek je potřeba hlasovací lístky vložit nejpozději do 23.5.2021, toho dne hlasování končí. Vlastníci, kteří v našich domech nebydlí, mají možnost odeslat svoje hlasovací lístky poštou na adresu: Společenství Vršovická 1461, 1462, Uzbecká 1463, Moskevská 1464, Praha 10, Vršovická 1461/64, Praha 10 – Vršovice, PSČ 101 00

Budete-li mít jakýkoli dotaz, výbor Vám odpoví. Budete-li potřebovat pomoc, pomůžeme Vám. Kontaktujte vrumo@vrumo.cz, nebo tel. 777 066 037 (pí Nekolová).

Za výbor V.Zasadil. v.r. předseda,                    Hana Nekolová v.r. místopředseda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *