9. 1. 2024

Petiční výbor

Kubásek

Vážení sousedé,

 

na začátku prosince obdržel náš petiční výbor odpověď na naši petici, kterou jsme všichni podepisovali a předali na MČ na konci října 2023. Odpověď najdete vpravo nahoře ve složce: DOKUMENTY a dále pod tlačítkem DOKUMENTY SVJ s názvem: 14. MČ P10 Odpověď na petici.PDF

 

Nyní MČ P10 zveřejnila stenozáznam z konání zastupitelstva, kde byl v 16.30 h projednáván informační bod o naší petici pro zachování parku a proti výstavbě bytového domu Magnitogorská. A kde se zúčastnili zástupci našeho SVJ, SVJ Baškirská a SVJ Uzbecká. Naskenovány jsou pouze ty části, které byly projednávány v rámci našeho bodu (a to strany 88-92 a 98-126). Výpis stenozáznamu najdete vpravo nahoře ve složce: DOKUMENTY a dále pod tlačítkem DOKUMENTY SVJ s názvem: Výpis ze stenozáznamu ze zastupitelstva 18.12.23.PDF

Hana Nekolová

 

4 komentářů na “Petiční výbor”

    1. Dobrý den pane Kubásku,
      děkuji za reakci. Nicméně v sekci "Vaše názory" nelze vytvořit nové diskuzní vlákno, tak aby komunikace dávala tématicky nějaký smysl. Pokud se o web staráte, tak prosím vyzkoušejte viz. dříve nahlášené závady.

      Ale raději bych viděl reakci týkející se úklidu.
      Děkuji.

      Špaček

  1. Dobrý den,

    můj komentář sem nepatří, bohužel na tomto webu není stále možnost založit nové diskuzní téma pro běžné členy SVJ, takže vkládám sem.

    Prosím výbor, aby zajistil dohled a následný úklid dle potřeby na přilehlých pozemcích patřících společenství a to zejména na plochách kolem domu v Uzbecké a nejen tam. V současné době se tak zřejmě neděje. Tyto plochy jsou patrně nejšpinavější oblasti v okolí našeho sídliště. Nechápu, jaký je problém jednou za měsíc nechat úklidovou firmu tyto plochy obejít a odpadky vyzbírat. Došlo to tak daleko, že pneumatika zanechaná u průchodu k tramvaji cestuje po těchto plochách již asi měsíc tam a zpět. Pan Zasadil mě na otázku, zda nám tyto plochy patří odpověděl patrně v omylu, že ne. Nicměně každý si může v katastru či v LV ověřit opak.

    Píšete tady petice za zachování zeleně, ale o vlastní pozemek se zjevně nestaráme. Je to smutné.

    Mimochodem, tento rádoby nový web nefunguje ani jak má. Při kliknutí na odkaz "žádné komentáře" pod tématem
    https://vrumo.cz/2024/01/17/domovni-schuze-domu-moskevska-1464/
    https://vrumo.cz/2024/01/17/domovni-schuze-domu-moskevska-1464/#komentare
    je obsah zcela nesmyslný a nepatřící na tento web.
    Škoda, že nelze přiložit soubory. Bylo by to hned celé "barevnější" a alespoň trochu funkční.

    Děkuji za reakci výboru.
    Martin Špaček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *