30. 1. 2024

Odstávka studené vody

Kubásek

Zítra 31.1. 2024 může dojít k odstávce studené vody od 8:30 - 16:00  z důvodu výměny uzavíracích šoupat a ventilů. Při možných komplikacích nepoteče ani teplá voda vč. topení.

Týkat se to bude Uzbecké a Moskevské.

 

4 komentářů na “Odstávka studené vody”

  1. Dobrý večer,

    prosím, aby si nájemníci uvědomili, že většina z nás odmítá opakovaně poslouchat alarm EPS, který může být opravdovým požárem kvůli někomu, kdo při čekání na výtah nebo chůzí po schodech nevydrží nekouřit.
    Jsme doma oba kuřáci, poměrně silní, ale kouřit na chodbě by nás nenapadlo:( Souvisí to s další vášní, jdouc na pivo nebo zpět?

    Ještě máme připomínku, která se týká kouření. Na straně, jde bydlíme kouří na balkoně poměrně dost nájemníků.
    Nedopalky pak házejí z balkonu, ptotože jsou líní? to řešit jinak?
    Opravdu nám to vadí, některé nedopalky jsou ješzě hořící. Máme domluvu se sousedy naproti přes ulici, lteří nám pomohou zjistit, kdo to dělá.
    Nevím, jestli je to ten samý soused, ale když kouří červené Chesterfieldky, které si rozbaluje na balkoně, je príma krabičku po vykouření hodit do koše a ne z balkonu. Je to opakovaně, házejte si věci po bytě...Vynášíme Vaše prázdné krabičky do popelnice, pokud hoří nedopalky a nebyli bychom doma, máte tak vysokou pojistku, abyste nám uhradili škody po požáru?
    (Manžel se již tak rozlobil, že pokud mu známi naproti dají informaci o tomto pořádném pánovi/dámě, osobně si to půjde s dotyčným vyřídit.)
    Díky za to, že to neděláte všichni. Podívejte se do křoví pod balkony, co všechno tam je i u podchodu k tramvaji. Jsou tam odpadkové pytle už delší dobu. Žijeme ve chlévě??
    Přeji Vám krásný večer a zbytek víkendu:)

  2. Dobrý večer,
    dnes v podvečer na Uzbecké houkal asi požární alarm. Víte někdo, o co šlo? Jsme v domě celkem noví a nevíme, zda se to děje běžně. Na vrátnici se dovolat nedalo.

    Děkuji, Blahut

    1. Dobrý den, pane Blahute,
      nebylo to nic mimořádného. Čidla požáru jsou velmi citlivá. Stačí, aby si někdo stoupl na chodbě s cigaretou pod čidlo a je z toho požární poplach. Domovní služba pak jde na místo přesvědčit se, zda opravdu nehoří. Původce signálu se často ani nepřizná a tiše odejde. Tak tomu bylo i tentokrát. Nehořelo, ale byl problém signál vypnout.
      Pokud mi pošlete svou e-mailovou adresu, jako nového člena našeho SVJ Vás zaregistrujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *